İstanbul Bahçelievler Özel eğitim Rehabilitasyon hizmetleri – Otizm ABA Disleksi Dil Konuşma DEHB

İstanbul Bahçelievler ilçesinde okulumuz Özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerine devam etmektedir
İstanbul da özel eğitim ve rehabilitasyon hayatına devam etmekte olan okulumuzda Bahçelievler ilçesine ücretsiz servis hizmeti verilmektedir.
Bahçelievler şubemizde tüm programlar mevcut olup, Özel öğrenme, Disleksi, Dil ve konuşma,Duyu Bütünleme, Hiperaktivite, Down sendromu, Otizm gibi eğitimler devlet destekli olarak ücretsiz olarak devam etmektedir.
Bağcılar şubemizde ise bahçelievler şubemize ek olarak daha yoğun eğitim gerektiren öğrencilerimiz için ABA birimimiz (Prof.Dr Binyamin BİRKAN rehberliğinde BBA Akademi tarafından akreditedir.) bulunmakta ve çocuklarımız durumlarına göre tam gün olarak otizm ile ilgili eğitimlerine devam etmektedirler.
ABA birimine ek olarak Bağcılar şubemizde Fizik tedavi (Fizik tedavi uzmanlarımız evlere gönderilmektedir) ve özel öğrenme güçlüğü gibi konularda eğitim verilmektedir.
bahçelievler özel eğitim ve rehabilitasyon Derincocuk otizm disleksi down
bahçelievler özel eğitim ve rehabilitasyon Derincocuk otizm disleksi down
ANASAYFA

Otizm ile ilgili bilgi için tıklayınız

Disleksi ile ilgili bilgi için tıklayınız

Down sendromu için tıklayınız

Özel öğrenme ile ilgili bilgi için tıklayınız

Fizik tedavi ve rehabilitasyon birimi

Hiperaktivite ile bilgi için tıklayınız

Okul başarısızlığı üzerine

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Oyun Atolyelerimiz Basliyor Otizm Programı Yüzme Eğitimleri Psikomotor gelişim becerileri Top atma etkinlikleri Bilişsel gelişim örüntü etkinliği Masa tenisi etkinligi Çocuklar yüzme etkinliği Denge ve spor etkinliği